Enige tijd geleden was ik op een echocongres in Los Angeles in Amerika. Daar zag ik een echoapparaat, 4D HD, de nieuwste ontwikkeling. 4D HD Echo’s zijn werkelijk schitterend.

Je moet voor 3 of 4D echo’s wel een beetje geluk hebben hoe het kindje ligt, bij 4D HD beelden echter was het alsof je al in het wiegje keek. Ik ben overstag gegaan en het apparaat is besteld. Inmiddels staat het apparaat klaar en is volledig in gebruik. De resultaten zijn bijzonder realistisch en zoals ik al eerder zei, werkelijk schitterend.

  • 4D echo’s worden geadviseerd na ongeveer 26 weken zwangerschap
  • Maar weinig echobureau’s in Nederland hebben dit echoapparaat
  • 3 en 4D echo’s zijn duurder dan 2D. Toch¬† ondanks de veel mooiere kwaliteit van 4D HD live heb ik de kosten zo acceptabel mogelijk proberen te houden.
  • 4D HD live echo uitgebreid opgenomen op DVD of USB stick inclusief Kleurenfoto en een serie zwartwit vergrotingen kost 100 euro.

echo 4D HD